Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, peyda gri tonlarından biridir. Bu renk son mertebe modadır. Özellikle salon ve akak odası dekorasyonu ile giyinme odası derunin tercih edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya bilgilerinı ve fotoğraf galerisini zirdaki irtibatdan görebilirsiniz.

Antrasit renkli mobilya ve aksesuarlar ev dekorasyonunda modern bir bediiyat tutmak isteyenler ciğerin komple bir yeğleme sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda düz ve zarif bir gaz yuvarı oluşturur.

Gri duvar boyası tonları, gerçek kombin edildiği renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası renkleri beyninde derlediğim 10 renk üzerine bir tetkik yaptım.

Döşek saksılığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya derece tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Bu özelliği sayesinde emniyetsiz esnek bir tasarruf sağlayan antrasit rengi, asilli oyun etmesi ve sair metalik özelliklerini zarfında çitndırmasıyla bu arada bir çok özelliği çitndırır. Antrasit grinin saksılıca özelliği şunlardır:

Bu etmenlerin kullanma miktarı benibeşer algısı üzerinde aracısız hatırlı olacağından tasarım esnasında dikkate allıkınması gerekir.

Antrasit ve altın rengi kombinasyonu gösteriş ve hamam bir hava yuvarı oluşturmanın yüksek bir yoludur. Altın rengi detaylar antrasit tonlarıyla harika bir kontrast oluştururken mekana karmaşık bir cila tren.

goldfix Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu yöntem sebebiyle autarı boşaltma edilmesi sağlamlanır.

Mutfak dolaplarında da antrasit renk sıklıkla yeğleme edilen bir seçenektir. Bulunmuş olduğu meydanın stilini pozitif yönde etkileyen antrasit katkısızlamlık ve yüreklilik duygusunu kullanıcıya sunması bakımından da etkilidir.

Komple bir antrasit uyumu henüz mafevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki hararetli antrasit, kar parafin ocaklık antrasit duvar boyas dolapları ve parafin dayanak ile dengelenmiş.

Son dönemlerde dekorasyonda sıklıkla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan bâtınin ayrı bir cazibe yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin antrasit gri boya oluşumunda siyah, gri ve beyaz tonlarının karışımı kullanılırken bu renk sağlam çok yerde kullanılabilir.

Şekil olarak ise tam yuvarlak olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar tercih edilebilir.

Renk sıcaklığı da tenvirat seçeneklerini belirler. Har renk tonları rahatlatıcı bir hava oluştururken dargın renk tonları enerjik ve canlı bir el sunabilir.

Sadelik ve şıklık arasındaki abra soy dekorasyonunda harmonik bir atmosfer oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve zarafetli dekorasyon mekanlara bedii bir çekicilik katarken aynı zamanda merasimsiz ve minimalist bir yaklaşımı da derunermelidir.

Report this wiki page