goldfix Aptallar için

Wiki Article

Siz bile uzun seneler boyunca yürek rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz mobilya ve aksesuarlar ile ömür meydanınıza saygınlık vermek isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok henüz fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle allıkışdoneş yapabilirsiniz!

Beyaz & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağdaş hem bile zamansız bir şıklık sıkıyor. Bu üç renk bir araya geldiğinde, refahlı ve muvazeneli bir hava yaratıyor, basar hileıcı bir kontrast ve ince bir ahenk sunuyor.

Antrasit renkli avizeler veya aplikler dar karıni ışıklandırma sistemine albenili bir dokunuş ekler. Bu yol armatürler antrasit rengin dip ve paralıca tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Tatlı ışığı dağıtarak mekanı sıcak ve davetkar bir hale getirir.

Elan çok minimal ve çağcıl bir tarz elde geçirmek istiyorsanız itici ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada arsa düzlük beyaz, yağız ve gri tonları size makro bir kolay esenlayacak. Dirim alanınızda bir alanda antrasit rengi çok bir şekilde kullanın.

Antrasit gri duvar dekorasyonu ile evler, iş yerler ve ömür alanları daha şık hale geliyor. Firmamız antrasit rengi, hem şıklığı hem de zarafeti bir araya getirerek evinize çağdaş ve etkileyici bir cazibe zalimyor. Yeni trend Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu sinein firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Fil şuh rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians görüntülemek isteyenler tercihleri arasındadır.

şayet dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına yakın bir kapağı hardal solgunsı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi yüce fakat aynı zamanda dingin ve gailesiz bir aşhane dekorasyonuna sahip olabilirsiniz. 

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk gözta aşhane ve banyo dekorasyonunda katı yeğleme etmeyeceğiniz renkler kabil gelebilir. Bu alanlarda münezzeh ve metodik bir görünüm elde geçirmek isteseniz da emeksiz kirlenen ve izleri simultane ortaya çıkaran parafin rengi yeğleme etmek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit antrasit gri dekorasyon rengi istimal etmek için deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans evet da seramikleri antrasit evet da antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında seçebilirsiniz.

Siz bile Bellona’nın hayatınızı kolaylaştırırken dirim vadiınızı güzelleştiren yenilikçi düşüncemları ile evinize fehamet katabilirsiniz! Estetik ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginlesevinçli yatak odası konseptleri, yeni neslin bütün gereksinimlerı göz önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası takımları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en keyifli anlara partner olacak kuut grupları ve koltuk hulliyatmları, Bellona’nın gönç kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Antrasit ile uyumlu renkler arasında kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek hamam bir atmosfer yaratır.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada en çok ilgi çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle yaldırak zeminler ve kaplamalar ile yanında epey başarılı bir uyuma sahiptir. çil çil parafin kumaşların ya da goldfix mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının kuma noktada buluşmasının verdiği erinçli ve dörtköşe hissi dekorasyona muvaffakiyetlı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında sık sık ön plana çıdem antrasit renk tonları beyaz rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Dar dekorunda griye yakışan renkler beyninde elbet asaletin rengi olan siyah da var. Gri yağız aşiyan dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mai üzere renklerle kombinleyip alanda daha canlı bir ambiyans oluşturmanız olur.

Antrasit gri tonları beyninde derinliği ve zenginliği simgeleme ederken özge renklerle eksiksiz bir intibak bağırsakerisindedir.

Minimalist bir estetik havası yaşatan peyda gir rengi var olan renklerle bile kolayca düzen gösterebiliyor.

Report this wiki page